Praktish Handbal  

HandballAction

  
Inlog naam:
 
wachtwoord:
 
 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

 
     
presenteren

De EHTV wil u met dit magazine hun leden bedienen met achtergronden en informatie over alles wat met handbal te maken heeft. Dan zijn ze bij HandballAction aan het juiste adres. Voor 2006 heeft het EHTV een overeenkomst met Handball Action gesloten zodat leden van het EHTV een jaarlang GRATIS gebruik mogen maken van de site van Handball Action. Door in bovenstaande banner je gegevens in te vullen krijg je direct toegang tot de site van Handball Action.

Na overleg is besloten om een zgn.virtuele handbalclub op te richten. Zodoende kunnen we alles v.w.b. techniek en tactiek aan de orde laten komen. Tijdens het overleg bleek dat men bij de EHTV veel waarde hecht aan de training van TECHNIEK. De techniek zal dan ook de hoofdmoot vormen van elke bijdrage van HandballAction in dit magazine.

EHTV heeft een VerenigingsWerkplan ontworpen waarbij men uit gaat van een rode draad, die later gestalte gaat krijgen bij de diverse leeftijdsgroepen en zelfs wordt uitgewerkt in kant en klare oefenstof. Spelidee en afspraken EHTV Dit overzicht zou een herkenbaar spelidee voor onze vereniging moeten zijn. Hierin staat verwoord op welke manier en met welke globale afspraken we de wedstrijden zullen gaan spelen. Dit spelidee is tot stand gekomen door Roland Kop samensteller van www.handballaction.nl.

Voor meer informatie volg deze link:

Uitgave 1, Introductie
Uitgave 2, Aanval, Rode Draad
Uitgave 3, Snelle Tegenaanval
Uitgave 4, De Valworp
Uitgave 5, Veroveren van de bal bij het tippen
Uitgave 6, De voorbereidingsperiode van het eerste team
Uitgave 7, Van Overspelen tot balcirculatie in 3:3 aanvalsopstelling
Uitgave 8, De doelverdediger
Uitgave 9, De warming-up


Klik op het logo om de Acrobat Reader te downloaden. Kies voor de taal en heb even geduld.